GOOGLE TRANSLATE: NOG TE HERSCHRIJVEN!

Wat u zou moeten weten over snurken, slaapapneu en de behandeling ervan

Snurken is niet alleen een aanzienlijke interne stress, maar ook voor de partners vaak ondraaglijk en storend lawaai. Er waren volumes tot 90 decibel (25 cm afstand) gemeten wat (75-85 dB) overtreft zelfs het geluid van grasmaaiers en jackhammers. Af en toe snurken, vooral na alcoholgebruik of verkoudheid is meestal veilig. Snurken geassocieerd met frequente apneu wordt beschouwd die behandeling nodig heeft, vooral wanneer patiënten constant slaperig.

Wat zijn de belangrijkste oorzaken hebben snurken en nachtelijke apneu

De belangrijkste oorzaak van snurken en slaapapneu geldt ontspanning van spieren en weefsels in de mond, keel, neusholte. De slap weefsel vernauwt de ademlucht van de weg naar de longen. De lucht stroomt door vernauwde doorgangen in de longen, wordt het weefsel getrild, waarbij het snurken geluid. Is de stof zo slap dat de luchtwegen volledig gesloten zijn, is er apneu. Dergelijke adempauzes er waarschijnlijk al zo lang als de mensheid bestaat. Historisch kunnen talrijke referenties.

Wat is een druk behandeling en waar komen ze vandaan

Voor het eerst een zogenaamde CPAP inrichting (nasale Continuous Positve Airway Pressure), die een overdruk luchtstroom door de neus naar de keel leidt werd door Professor Colin Nederlandse E. Sullivan (prototype 1980 serieproductie ca. 1984). De slappe weefsel moet dus spreken van de “opgeblazen” zijn (lucht spalken). Het eerste apparaat dat hij met tweetraps stofzuiger motoren gebouwd, neusmaskers waren nodig om individueel gemaakt. Later gebruikte hij motoren die ook tandartsen voor het rijden hun boor gebruikt (Vortes Blower Motor). In de loop der jaren kwam om deze techniek te optimaliseren. Het principe “stofzuiger achteruit” (niet zuigen, maar slagen) is gebleven tot vandaag. Verdere technologische ontwikkelingen zelfregulerend drukinstelling (bilevel druk) en de bevochtiger worden genoemd.

Andere symptoom behandelingen – spalk therapie ea

De meeste andere methoden en instrumenten, spalk therapie en verschillende tools die beschikbaar zijn voor een nachtelijke snurken of pauzes in de ademhaling zijn ook te worden gecategoriseerd als symptomatische behandelingen. Vaak ermee wijzigingen om ter positionering van de kaak, tong, zachte gehemelte, etc .. Tijdelijke effecten kunnen daardoor soms te passen. Er bestaat echter het gevaar dat andere functies worden beïnvloed, de overgang leiden tot nieuwe, ongewenste problemen.

Opereren – ja of nee?

Operatie tegen snurken en slaapapneu zijn niet gegarandeerd om te slagen, maar met risico’s en regressie risico. We raden dit alleen in extreme Aussnahmefällen en wanneer alle andere methoden hebben geen effect. Elk operaties op het menselijk lichaam risico. De patiënt moet afzonderlijk worden geadviseerd over deze en alleen toegestaan ​​na de ondertekening van zijn geïnformeerde toestemming. Uiteindelijk is de beslissing van de patiënt of hij wil het risico te nemen. Echter, een criterium voor de leek vaak alleen de speculatieve waardering: Als de operatie is eigenlijk in een gezonde relatie met de gewenste succes?

In zijn uitgave van 2013/08/23, het Handelsblatt wijst erop dat Duitsland, gemeten in termen van bevolking, is de wereldleider in de algemene werking frequentie. Bewerkingen voor aanbieders vaak aanzienlijk zuiniger dan andere therapieën.

Voor dit doel, schrijft de “time-line gezondheidszorg” op 23 augustus 2013:

“Omdat zinloos prikkels worden ingesteld voor het snijden, terwijl de middelste ontbreekt in de cure en preventie.”
Voor gebruik met snurken en slaapapneu, is, bijvoorbeeld, op de website van de Charite Berlijn (http://www.charite.de) onder meer het volgende bericht: “Helaas, geen studie kan verduidelijken in de laatste 15 jaar, bij wie de operatie helpt. Bij patiënten bij wie het niet helpt, houden alle afleveringen van slaapapneu, zoals slaperigheid overdag en hypertensie bestaan. Sommige patiënten klagen na de operatie over de bijwerkingen dergelijke. Als neusspraak of terugstroming van vloeistof in de neus bij het slikken en drinken. In deze gevallen wordt de kwaliteit van leven aanzienlijk verminderd.”

Extreem hoge kosten voor de behandeling van de symptomen – de oorzaken blijven

In het kader van de gezondheidszorg, de overdruk therapie ontwikkeld in betrekkelijk korte tijd een gigantisch dure machines. Sinds enkele jaren wordt de top 10 ranking geleid voor aids zorguitgaven veruit de levering van respiratoire therapie apparaten en er zijn ongeveer 400 slaap laboratoria in Duitsland, die deze apparaten voorschrijven evenals artsen die gespecialiseerd zijn. In veel ziekten een verbinding wordt verondersteld nachtelijke apneu, verifieerbaar wetenschappelijk bewijs is het echter vaak niet.
Ook als de toevoer van positieve druk ventilatie wordt beschouwd duidelijk zilver kogel in de behandeling van slaapapneu, mag niet vergeten dat het een methode die enkel richt op het symptoom, maar de oorzaak wordt geen rekening gehouden.

Dat betekent uiteindelijk: De betrokkene zijn probleem blijft en zal een leven lang meegaan regelmatig gecontroleerd, aangepast en opnieuw geleverd. Blijven de kosten en de last van technische afhankelijkheid bestaan. De kosten van de service providers van onze gezondheidszorg groeien dan alle grenzen.

Gebruik daarom tegen snurken en slaapapneu: Face-Former Therapie

Het gezicht Vroegere therapie is een kosteneffectieve methode, die de oorzaak van snurken en slaapapneu beoogt op te heffen. Wij raden u aan het zowel te gebruiken als hulp bij- en als in aanvulling op andere therapieën.